Üdvözlöm a Mohó Kandúr oldalán!

Ételrendelés és házhozszállítás Dunakeszi, Fót, Göd és Mogyoród!
Pizza, Leves, Frissensült, Étel, Ital rendelés.

Kedves Vendégeink!

A koronavírusból adódó változások minket se kerültek el!
Az ételrendelés és a házhozszállítás zavartalanul működik, amit az Önök és futáraink védelme érdekében további higiéniai lépésekkel egészítettünk ki.

Futáraink minden kiszállitás előtt és után fertőtlenítenek, az étteremben fokozottan tesszük ugyanezt.
Arra szeretnénk kérni kedves rendelőinket, hogy a személyes kontaktus minimalizálása érdekében, a honlapunkról vagy applikáción keresztül rendeljenek (ha tehetik), ahol bankkártyával tudnak fizetni.

Kérésükre az előre kifizetett ételeiket érintésmentes szolgáltatással szállitjuk, ahol a futár értesíti önöket ha az előre megbeszélt helyre elhelyezte a rendelést.
Aki teheti maradjon otthon, hogy hamarabb visszaálljunk a normális kerékvágásba!

Üdv Mohó Kandúr csapata

Szeretnénk ha zavartalanul ki tudnánk szolgálni az Ön igényeit, ezért ezen az oldalon keresztül tud ételt rendelni online,vagy letöltheti telefonos applikációnkat, vagy lehetősége van hívni minket a következő számokon:
06-20-551-7141
06-70-528-9224
06-30-389-3912

A Bankkártyás fizetés működik, kérem figyeljenek oda, ha fizetést megerősítő SMS-t kapnak mert csak utána teljesül a tranzakció!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: DUNAKESZI – FÓT TERÜLETÉN INGYENES, KÜLTERÜLETRE + 200 – 300 FT. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GÖDRE: 200 Ft. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MOGYORÓDRA: 300 Ft.

MINIMUM ÉTELRENDELÉS: 1000 Ft
6000 Ft felett ajándék rostos üdítőt adunk.

A rendeléstől számított kiszállítási idő: 30 – 150 perc

Tálak rendelése esetén, a kiszállítási idő növekedésére lehet számítani.

Bankkártya, Szép kártya fizetési lehetőség.

FIGYELEM: Ételeink a következő allergéneket tartalmazhatják: húst, halat, tojást, tejterméket, diót, mogyorót, zellert, glutént, szezámmagot, rákot, szóját és mustárt, az étel jellegének megfelelően.